Шановний Михайле Захаровичу!

Щиросердечно вітаємо Вас та колектив з нагоди 125-річчя створення Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»!

Наполегливою працею та невичерпною енергією Ви робите вагомий внесок у розвиток науки і освіти, підготовку наукових і професійних кадрів.

Ваш Інститут займає гідну позицію серед освітніх установ України і це свято – ще одна приємна нагода відзначити Ваш високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю. Підготовлені Вами фахівці на теренах незалежної України служать благородній справі - пошуку істини, зміцненню законності, розбудови демократичного суспільства.

Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть Вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання – успішним.

На цій непростій і у той час благодатній ниві сердечно бажаємо колективу Інституту міцного здоров’я, благополуччя, достатку, миру, щедрої долі, плідної професійної праці, сили та натхнення на нові здобутки.

Зі святом!

З глибокою повагою,
Голова Комісії з радіаційного захисту населення України,
народний депутат України,
академік НАН України
Олександр КОПИЛЕНКО